29 Eylül 2010 Çarşamba

Şu Türk’ler de Olmasa Kardeşlik Ne Kolay Olurdu!



Binlercesini öldürmüşüz!
Binlercesini inkâr etmişiz!
Binlercesini falan filan falan filan…

Yüzyıldan fazladır askerimize silâh çekerler… Yüzyıldan fazladır ayrı devlet isterler… Yüzyıldan beri devletimizi sevmezler…

Türkiye’nin her yerine gidebilirler. Kimse “Deden kimdi ?” diye sormaz…
Türkiye’nin her yerinde ev, dükkân, arsa, mal, davar vs alabilirler…
Türkiye’nin her yerinde aynı sınavlara girer, aynı okullara sorgusuz sualsiz giderler.


Bütün mahkemelerin kapıları onlara açıktır, daha hiçbir mahkeme kapısında Türkiye Cumhuriyeti kimliği dışında kimliğine bakıldığını görmemişizdir.
Ama bakarsanız onlara göre binlercesini öldürmüşüzdür, inkâr etmişizdir!


Öldürdüğümüz adam mahkemeye gidemez… Öldürdüğümüz adam arsa da alamaz. Öldürdüğümüz birileri Türkiye’nin sayılı zenginleri arasına giremez! Öldürülenler üniversite sınavına girip kampüslerde olay çıkartıp devlete zarar vermez, insanları yaralamaz!
Ha nedir? “Türk” adını sevmezler… Ne yapalım hemşerim? Aşçıya söyleyelim menüye başka yemek mi koysun? Bir müteahhit bulalım yıkalım eski evi, şöyle içince Türk adı geçmeyen bir “kasır” mı yaptıralım?


Benim dedem devlete hiç isyan etmedi, hiç ihanet etmedi, köydeki evinin hamamı iki defa yıkıldı! Amcam olmasa evin geri kalanı da çoktan yıkılmıştı!


Güya inkâr ettiklerimizin dedeleri sayısız Mehmetçik’in kanına girdi, torunları da şimdi giriyor, herifler “kasırlarda” oturuyor, memleketin her yerinde mülk ediniyor, üstüne üstlük milletvekili olup en kıyağından kaymaklı emeklilik kadayıfı yiyor, hiçbir mahkeme kararına uymuyor, bebek katillerine teşekkürü çakıp bir de benim milletimi her gün tehdit ediyor!


24 saat köylerinin dilinde yayın yapan televizyon açıldı mı? Açıldı… “Kendi dershanelerinizi açın!” dedik mi? Dedik! Üniversitelere “dillerini” soktuk mu? Soktuk!

Otobüslerde, dolmuşlarda bangır bangır PKK marşları dahi çalıyor musunuz? Çalıyorsunuz!


Eee? Sizi daha nasıl “tanıyalım” abiler?

Bak ben size bir şey diyeyim. Sizin istediğiniz şeyi Hitler bundan 60 -70 yıl evvel Yahudi’lere yaptı. Yakalarına veya kollarına birer Magen David taktırıp ele güne teşhir etti, ondan sonra da katletti! Siz de istiyorsunuz ki illa bi’ tarafınıza birer dövme yapalım, veya alnınıza birer alameti farika çakalım, her gittiğiniz yerde “kimliğiniz” belli olsun!

Bari siz biraz akıllı olun! Biz size zorla “ Nesin, necisin?” diye sorar da sizi açıklamağa zorlarsak yaptığımızdan hoşlanmayacağınız şeyi kendi elinizle kendinize yapmayın! Siz sanıyorsunuz ki hem alnınızda “etnik markanız” hem cebinizde Türk düşmanlığınız ile gene mahkeme kapılarından, tapu müdürlüklerinden, hastaneden, postaneden rahatça yararlanacaksınız… Kusura bakmayın ama.. Kaba tabirle, “Yemezler”! O dediğiniz anca “Barzan Amca’nızın” yanında olur… Mardin’e “bijiye” giderken Kulu’daki evden olursun hemşerim, ben sana diyeyim…

Hiç yorum yok: