19 Ocak 2014 Pazar

TESPİTİM GELDİ: MİLLET VE TEMSİLİ

Türkiye'de sağ zihniyeti temsil eden kesimlerin milleti ve onun değerlerini kendilerinin temsil ettiğine dair müthiş özgüvenine hayranlık duymamak mümkün değil.
Bu MİLLET= DiNCİLİK diye formüle edebileceğimiz yaklaşım, kendi meşrebine uygun dini bakışın yüce Türk Milletinin tamamını temsil ettiğine adeta İMAN etmiş gibidir.
EMEVİCİ ARABİZASYONUNA giden yolun TÜRKLÜĞÜN MAKUS KADERİ olmadığını en önce TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİN idrak etmesi lazımdır.
Cumhuriyetin bu insanları kendi gibi olmaya, köleleştirmeye, bir AHRET TOPLUMU olmaya zorlayan kerameti kendinden menkul Eşari anlayışınıYOBAZLIK ve İRTİCA kavramları ile tarif ederek giriştiği mücadelenin, asla Türk milletine ve onun her bir ferdinin meşrebince yaşadığı inancına karşı yürütülmüş bir mücadele olmadığı gerçeğini yüksek sesle haykırmak, adalet duygusuna sahip her ferdin adeta bir vazifesi hükmündedir.
DİNCİLİĞİN BİREYİ, HÜR İRADEYİ ESİR EDEREK İNSANLARI KÖLELEŞTİREN ANLAYIŞININ, GELİŞMENİN VE YÜKSELMENİN VE EBEDİYETE KADAR VAR OLMANIN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL OLDUĞUNU VE MİLLETİ TEMSİL ETMEDİĞİNİ SADECE ESİR ALDIĞINI, HER TÜRK MÜNEVVERİNİN GÖRMESİ GEREKLİDİR.
DAHASI BU ANLAYIŞ GERÇEK DİNİ GÖRMEMİZİ SAĞLAYACAK OLAN GÜNEŞİ KARARTACAK KADAR BÜYÜK BİR KARANLIĞI TEMSİL ETMEKTEDİR...

Hiç yorum yok: