8 Temmuz 2009 Çarşamba

İnkâr ve İmhanın Gerçek örneği

Ülkemizde doğum tetanozundan ölmemeleri için dağ bayır gezip de kurtadığımız, sonra da bize "İşgalci" diyen, bizi "inkâr ve İmha" ile suçlayanlar var ya... Bakalım gerçek inkâr ve imha nerede yapılıyor?





"Doğu Türkistan" denen bölge kadim bir Türk yurdu.






Yusuf Has Hacip gibi bir dehayı yetiştiren toprak.

Kutadgu Bilig gibi bir adalet kitabının yazıldığı memleket.

20. Yüzyılın ortasına kadar Türk vatanı olarak kalan, kahraman Türk evlâdı Osman Batur tarafından da geçici bir süre için bile olsa Rus ve Çinli işgalcilerden temizlenmiş bir yurt parçamız.

Doğu Türkistan dünyanın gözü önünde komünist Çin emperyalizmince işgal edildi. Bu işgale "Türk" saydığımız ve bize durmadan ahlâkı ve insnalığı öğreten solcularımızın gıkı bile çıkmadı, hâlâ çıkmıyor.

Bu bölge aynı zamanda komünist Çin'in meskun mahallere yakın nükleer denemeler yaptığı, sekiz aylık gebelikleri dahi sonlandırarak ırkçı nüfus kontrolüne giriştiği bir bölge.

Daha korkuncu, Çinlilerin Uygurlara duydukları toplumsal nefret. Sabah'ın bu günkü haberinde şunlar yazıyor:

Sayıları bini bulan Han Çinlilerinden oluşan ve "Uygurların kökünü kurutun", "Ülkemizi Uygurlardan temizleyin" sloganları atan öfkeli kalabalıkla Uygur Türkleri çatıştı. Han Çinlileri, kendilerini ve mal mülklerini Uygurlara karşı savunduklarını anlatıyorlar. Bir Han Çinlisi, "Artık saklanmayacağız. İsyancılar gelirse onlarla savaşacağız." dedi.

Orası Çin ülkesi değil. Çin orada mütecaviz ve işgalci. Buna rağmen Çin toplumun bilincine yerleşmiş olan bu ırkçılık ve saldırganlık bizim "hümanistlerimizin" vicdanlarında en ufak bir kıpırtı yaratamıyor.






Soydaşlarımızı katleden Çin ırkçılığını ve emperyalizmini tel'in ediyorum!









4 yorum:

Peride dedi ki...

" Soydaşlarımızı katleden Çin ırkçılığını ve emperyalizmini tel'in ediyorum!"

Afşar Çelik dedi ki...

Peride Hnaım,
Hoşgeldiniz, safalr getirdiniz.

Humanist dedi ki...

Afşar Bey, iyi diyorsunuz da, ya Çinliler de Maraş'ta Sivas'ta Alevileri katlettiğimiz için bizi tel'in ederlerse ne olacak bu iş?

Afşar Çelik dedi ki...

Aleviler Çinli mi?

Alevilerin ülkesi işgal altında mı?

Alevilere soykırım mı uygulanmış?

Türk polisi bir Aleviyi Alevi olduğu için öldürmüş mü?

Türkiye'de Alevilerden Alevi oldukları için yaygın ve uzlaşmaz bir toplumsal nefret mi var?

Son soru: Sizin mukayese melekenizin kalibrasyonu en son ne zaman yapıldı?

Yani şimdi misafire kabalık etmek istemem ama "Sak üstünde damdağan" tarzı soruya da ancak buşekilde cevap verilebilir gibime geliyor. Gene bekleriz.