16 Ağustos 2012 Perşembe

İslâmî Evlilik Sitesinden Caiz Şeyler

Yaşasın! Bıyıkları tam risale bademi!

“İslâmî evlilik sitesi” diye bir şey var…

Oradan evlenirsen İslâmi oluyor. Yok kendi başına evlenecek olursan şüpheli… Her ne kadar hükümet evlilik dışı ilişkiyi zina olmaktan çıkardıysa da  uçkurunuzu kimin çözdüğünü de umursuyor yani!

İmamın huzurunda flört edip risale-i nurdan okumazsan evlilik sakat! Sonra “Vay be ne ettim de zina ettim!” diye ağlamayın! gerçi dediğim gibi hükümet artık zina mina dinlemiyor ama olsun… Sonra cemaatten arkadaşlardan şefkat şamarı falan yersiniz, utanırsınız…

Siteye besmeleyle girip sol ayakla çıkıyorsunuz ki “edebe” uyasınız.
Sitenin en başında takva seviyenizi belirliyorsunuz. Takva seviyenize göre kadın adayların yüz görüntüleri değişiyor. En müttaki erkeklerin “cezve” adayları Taliban burkasıyla gösteriliyor… “Yüzünü görmeyince nereden bileyim?” demeyin, adayın burkasının cinsi ve rengi size ip ucu veriyor.

Flörtün türbanlısı makbul… Hangi cemaatten kızla flört edilecekse ona uygun türban modeli tıklanıyor.

 Erkek yazın haşema, kışın yelken paça pantol giyecek… Fotoğraf biyometrik olacak ve belli dişlere kadar  gülümseme belli olacak… Aksi takdirde takva puanınız düşüyor  ve kadın adaylar arasındaki cazibeniz azalıyor.

Sitenin HTML kodları Arabistan’dan geliyor. Gavurca kod içermiyor.
Ayrıca gerçek isminiz Arapça  değilse site size, uygun takma  isimler öneriyor.
Fotoğrafınızda bıyığınız yoksa  caiz bıyık ve sakal modelleriyle rahatlıkla islâmî bir kişiliğe bürünebiliyorsunuz.

Sanırım site üyeliğinde erkeklerin dört kadına kadar flörtüne izin veriliyor. Sanal imam bir nikah kıyıyor. Nikâhta hangi mezhebe uyulacağına dair öncelikle form dolduruluyor. Nikâhtaki mehirin dörtte biri, Müslümanca bir yaşam tarzının devamı için sitenin imamınca  alınıyor…

Sanal gerdek gecesinde, imam gerekli duaları  kod olarak gönderiyor… Kodları alıp sitedeki şeyinizin şeyine  kopyala- yapıştır yapıyorsunuz tamam! Ekstra güç kuvvet için dua edilecekse elbette azıcık daha zamm-ı mehir gerekiyor.

Evliliği bitirmek isterseniz “Üçten dokuza mı?” “ Sekizden beşe mi?” “Bak dönüşü yok!”, “ Hatunu elletmek istediğinizden emin misin?” “Son şansın!” gibi uyarılar çıkıyor…

Sitenin altındaki akan karınca duasında “ Sitemiz kişisel anlaşmazlıklardan dolayı biten evliliklerden dolayı sorumlu tutulamaz.. Kıymetli eşyanızı girişte  bırakınız… Otopark ücretlidir. Küçük beş risale büyük on…” gibi uyarılara dikkat edilmesi çok önemli…

Böyle siteye böyle  yazı muhteremler!
.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Afşar'cım yine harikulade bir yazı. Eline, kalemine sağlık.
Nihal

Afşar Çelik dedi ki...

Sağol Nihalciğim, eksik olmayasın. Bir nebze ağız tadı verebildiysek ne âlâ... Resm-ül kublül meratıb-i zerzevatın vukuundan labiateaeleyelim!

Derya Yeliz ULUTAŞ dedi ki...

Valla güldüm Afşar Abi :) Milletçe bu kadar alelen dalga geçer gibi, kendi ideolojileri içinde çelişenlere nasıl gözü kapalı güvenebildiğimiz kısmı ise trajikomik gerçekten.

Afşar Çelik dedi ki...

Sağol Yelizciğim, hoş gelmişsin. Beğendiğine sevindim... Değil mi ama? :))))))