3 Haziran 2014 Salı

Türban Hak Mı fitne mi?


Türban bir özgürlük veya hak mı? Türbanın bir özgürlük olduğunu liberaller, sosyal demokratlar vs. kabul ediyor.  Öyle ya isteyen istediğini giymeli.

İşin garip tarafı türban takan kadınlar ne kendileri ne de başkaları için herhangi bir özgürlük ve hak telakkisine sahipler. Türban takan kadınlar türban takmakta özgür olmayı ama inançlarının gereği de olarak kocalarına köle olmayı savunuyorlar.

Sözde İslâm'ın emrine uymalı için insanlık dışı ve neredeyse yasadışı bir cinsel kölelik ilişkisinin serbest bırakılması türban taktığ için yazar yapılan bütün medya taşeronlarının ortak özelliği.

Hiçbiri türbanı aslında bir temel hak olarak görmüyor. Onlar türbanı, din istismarının Truva atı olarak kullanıyor. Daha cahil kesimleri de inanılmaz bir ahlâksızlıkla korkutuyor ve sömürüyorlar.

Başlarına dekoratif türbanlar takıp bize akıl öğreten kiralık kalemler, asla cahil halk kesimlerinin bilgilendirilmesiyle veya üretkenleştirilmesi ile ilgilenmiyorlar.

Onlar sadece dini sömürünün kayıtsız şartsız ve yıkılamaz egemenligi için uğraşıyorlar.

Bu açıdan türban milli egemenliğe karşı dinci ueetnih ırkçı her türlü düşmanlığın bayrağı olarak kullanılıyor. Dinci veetik ırkçı fitne "inancı için takmak" bahanesinin ardına sığınarak ulusal bütünlüğümüze hayasızca saldırıyor.

Türban Türk egemenliğine, laikliğe Saygı ile kullanılsaydı, sorun olmazdı. Bugün o ihanetin ve fitnenin bayrağıdır. Ve artiklen fitne günlük hayattan kesinlikle uzaklaştırılmadır. Türk Ulusu'nun egemenliğine dayalı bir demokrasi türbana rağmen yaşatılamaz. O, içindeki bütün ihanet, yalan ve fitneleriyle uzaklaştırılmalıdır.


Posted via Blogaway

Hiç yorum yok: