17 Haziran 2011 Cuma

Bebek Katilinden Yarar Umulabilir mi?

Bebek katiliyle görüşmek yararlı olabilir mi?

Bebek katiliyle görüşmek demek ne demektir? Her şeyden önce buna bakmak lâzım.

İmralı’daki terörist tombiğin İmralı’da olma sebebi, bizim mahkemelerimizi, askerimizi, polisimizi, bayındırlık müdürlüğümüzü, ana çocuk sağlığı bilmem nelerimizi,, hepsini birden düşman saymasıdır.

Yani bu katil, bu şerefsiz köpek, bizim değerlerimize açıkça düşmanlık eden, bizi küçümseyen,  bizim egemenlik hakkımıza saldıran bir düşmandır!

Bu demektir ki bir düşman olarak bu adamın bizim için hiçbir değeri yoktur, olamaz! Bir düşmanın tehdidine boyun eğilmez. Düşman açıkça bizi yenmedikçe bize hiçbir şey yaptırmaması gereken, varoluşumuza karşı olan varlık demektir. Bu açıdan bir hastalık etkeni mikropla Apo denen bebek katili şişkonun herhangi bir farkı yoktur.

Bir düşmanın taraftarlarının nasıl düşündüğü de bizi ilgilendirmez. Bir düşman, kendisi ve taraftarları ile toptan ortadan kaldırılması gereken varlıktır.

Varlığımıza karşı olanların varlıkları  batıldır. Varlığımıza  karşı olanların  fikirleri de bizim için “fikir” sayılamaz ve dolayısıyla bir temel hak olarak ifade edilmesine müsaade edilemez.

Bundan dolayıdır ki hırsızları meclise sokmayız. Bundan dolayıdır ki ırkçıları meclise sokmaz ve  ırkçılığı ifade hürriyetine dahil etmeyiz. Diyorum ama  Kürt ırkçılığının  silâhlı tehdit ile  Türk siyasetini nasıl rehin aldığı da ortadadır.

Yok etmemiz gereken varlıkla yani düşmanla müzakereye başlarsak ortaya çıkan şey barış değil, bizim yok oluşumuz olabilir ancak! Çünkü düşmanın hedefi açık ve  tartışılmazdır.

Ayrıca, Apo denen bebek katili domuzun, oraya tıkılmasını sağlayan  ahlâkî değerlerle   eli sopalı maymunların sidik yarışı şeklinde kabul ettikleri güç siyaseti, bir arada bulnamaz!

İşte bu sebeplerden dolayı Apo denen köpekle “konuşmak” diye bir şey siyasetçilerimizce düşünülmemeli bile!

Eğer Apo iti, galip bir ordunun  komutanıysa, siyasetçilerimizin güç ve yetki iddiasından vazgeçip tası tarağı toplayı meclisi terk etmeleri gerekir. Eğer gerçekten bir güç olduklarını düşünüyorlarsa, bir köpekten, bir katilden akıl almayı kendilerine zul bilemeyecek kadar ikbal düşkünü iseler hiç olmazsa  millî haysiyetimizle ilgili bir şeyler düşünmeleri namus gereğidir.

Çünkü ahlâka uymayan şeyin yararı düşünülmez.

Hiç yorum yok: