28 Haziran 2019 Cuma

Tecavüz Sence Kaçınılmaz Mı?


Sorun Terör Mü Egemenlik İddiası Mı? Yaygın Ve Kalleş Bir İhanete Kısa Bir Bakış


bodrum cizreye o kadar uzak değil ile ilgili görsel sonucu
Kürt ayrılıkçı terörünün silahlı koluna karşı olmak memlekette neredeyse ezbere bir tepki oldu. Herkesin ağzında bir “ Bu iş silahla çözülmez!” sakızı…

Oysa bebek katili, bölücübaşı, başhain Abdullah Öcalan daha üniversite yıllarında “ Bu işin ancak silâhla çözüleceğini” kendi açısından söylemiş.

Yani Kürt ayrılıkçılığının  silâhlı ayağının anladığı tek dil silâh ve böylesi bir düşmanlıkla hâlâ “ usul hukuku” gözetilerek mücadele edilebileceğini düşünmek de saçma. Ahmet Amca, Ayşe Teryze için söyleyecek olursak “ Teröristi bulduğun yerde yok etmezsen, sonradan karşına kartondan bir kahraman olarak çıkıveriyor.” Gerçi pek Ahmet Amca işi olmadı ya belki bir de şöyle söylersek halkımız daha iyi anlar. “ Kürt teröristleri anca silahtan anlar! Bulduğun yerde kafasına sıkacaksın!”

İş terörden ibaret değil.  İşin tam adı:  “Kürt ayrılıkçı terörü”. 

Bu işin iki ayağı var: Yani bu iş iki ayak üstünde yürüyor.

Bu ayaklardan biri hepimizin kısaca” “terör” diye bildiği silahlı ihanet, silâhlı kalkışma… Bunun amacı ülkenin bir bölümünü silahlı “mücadele” ile Kürdistan diye bölmek. Yani “terör”, kimliği olmayan, kimin yürüttüğü belli olmayan, ne idüğü belirsiz bir şey değil. Bu işin  failleri Kürt olmakla övünüyor ve ülkedeki bütün Kürt’lerin adına Mehmetçiğimizi, öğretmenlerimizi vs şehit ettiklerini her gün, gözümüzün içine baka baka  söylüyorlar.

hdp  tehditleri ile ilgili görsel sonucuKürt etnik ayrılıkçılığının ikinci ayağı da “siyasi propaganda”. İstanbul seçimlerinde “Kürtlere teşekkür eden” parti yetkilileri komşuluk ettiğimiz insanların aslında bizden olmadıklarını, ayrı bir ulus olduklarını   söylüyorlar. Yani Kürt Mehmet Abi seninle benimle komşu olarak yaşıyor, aynı mahallenin muhtarına aynı ay yıldızlı nüfus cüzdanlarıyla gidiyoruz, senden benden ev alıp sana bana tarla satabiliyor, seninle benimle bir anlaşmazlığı oldu muydu “Türk Milleti adına karar veren”  mahkemelere gidebiliyor.

Gel gör ki birileri, Kürt Mehmet Abi’nin benden ayrı bir ulus olduğunu, “kafasına göre takılabileceğini” kafasına göre takılmasına izin verilmezse; “memleketten” gelecek aşiret üyeleriyle ya da “ Bodruma çok da uzak olmayan  Cizre’den" gelecek arkadaşlarla canımıza okuyabileceğini, Kürt’lerin günlük hayatta söz gelimi alınlarında “Kürt” yazılı bir etiketle dolaşmalarına izin verilmezse “PKK’nin bizi tükürüğüyle boğabileceğini” söylüyor.

Terörü kabullenebilir miyiz? “ Ne yapalım canım, adamlar haklı… Bir iki yeri bombalasalar ne olacak? Bombalasınlar da  azıcık rahatlasınlar. Hem zaten biz geldiğimizde onlar vardı, biz burada misafiriz, işgalciyiz." diyebilecek kadar geri zekâlı olan var mı aramızda? Kimse kızmasın ama bilhassa CHP’nin içinde bu şekilde düşünen milyonlar var. İnanmazsanız Kobani eylemlerinde CHP bayrakları açan gençlik kolları üyelerine, PKK renklerine “özgürlük” renkleri diyen CHP milletvekillerine falan bakabilirsiniz.

29 ekim peÅŸmerge geçiÅŸi ile ilgili görsel sonucuHa şimdi birileri kötü misali emsal kabul edip de Habur’dan 29 Ekim’de törenle peşmerge piçlerini geçirenlerin hiç mi suçu olmadığını söyleyecek, bekliyorum…

Sorun zaten bu… “Türkiye sadece Türklerin değil!” diyen şeriatçı muktedirlerin kötülüklerine bakıp da PKK’yı ve Kürt bölücülüğünü meşrulaştırabileceklerini sanan gerzekler, işin sadece  şurayı burayı bombalamak olmadığını anlayamıyorlar.

İşin aslı, PKK Kürt etnik ihanetini ve kalleşliğini destekleyen milyonlarca sözde seçmenin, aslında Türk adına ve Türk egemenliğine düşman olması ve  açıkça egemenliğimizi ve vatanımızı bölerek Türk vatanında bir Kürdistan yaratmak istemesi.

Yani senin anlayacağım hemşerim… “Terör” dediğin şey: Türkiye’de bir   Kürdistan yaratmak isteyen bir kısım adamların sana arada bir “Höt!” demesi.  İstedikleri de senin Kürt aşiretçiliğinden ve Kürt tabanlı silahlı tehditten korkarak vatanının bir kısmını Kürt’lere kendi gönül rızanla teslim etmen. Gene anlayamadın eminim de şöyle söyleyeyim belki anlarsın:

PKK ve HDP sana “ Tecavüz kaçınılmazsa zevk almağa bakarım be!” dedirtmek istiyor.  Dağda elinde kalaşnikof taşıyan maymunların tercümanları seni her gün “ Bir gün kapınıza bir astsubay gelir!” diyerek tehdit ederken sen çocuklarının, torunlarının, kardeşlerinin doğuda, güneydoğuda beton paneller arkasında  sağ salim tayin günü beklemesini istiyorsun.

Bilmem anlatabildim mi?


2 yorum:

selcen dedi ki...

Tesbitler isabeli.Kendine Türküm diyen insanlar bıçak kemiğe dayanınca gerçeği anlarlar da biraz geç olur.Olsun.Kurtuluş savaşı da benzer dangalaklara rağmen başarıldı.

Afşar Çelik dedi ki...

Okuduğunuz ve yorumladığınız için teşekkürler. Ne zamandır yoktunuz, özlettiniz. Umarım milletimiz dediğiniz gibi uyanabilir. Saygılar.